Autor: 021.rs

Novi Sad
12.11.2019.
11:35 > 11:58
Košarkaši Vojvodine ostvarili su prvu pobedu u Košarkaškoj ligi Srbije, pošto su trijumfovali nad OKK Beograd 85:78.
  • Veteran

    12.11.2019 21:18
    Slažem se, teško izvojevana i vrlo značajna pobeda!!!! Vidi se napredak, pogotovo u odbrani. Ako Socek spasi Vošu od ispadanja biće to ogroman uspeh. Ne samo zbog svih nedaća koje su nas snašle tokom leta i početkom sezone, najviše zbog toga što to nije tim sa kojim bi Socek mogao da radi i igra načinom koju on gaji godinama, koji je njegov zaštitni znak. Njemu bi više odgovarala ekipa Beograda. Čudi me da niko u Savezu nije prepoznao te njegove kvalitete u radu sa mladim igračima i iskustvo kao pomoćnog trenera u mladim selekcijama i dao mu da vodi neku od selekcija. Kako se radi u Savezu tako smo letos i prošli sa svim selekcijama.
  • Novi Sad

    12.11.2019 20:51
    Kakva ekipa Mute Nikolića, kladim se da ni imena igrača ne zna, svi znaju da treninge i utakmice vodi Socek. Al hvala Muti što je došao da pripomogne Voši u ovim teškim vremenima, veliko iskustvo ima sve da nema znanja kako tvrdi "znalac" (ne bih se složio sa njim) Pobeda kao melem na ranu. Prijatno me iznenadio i broj gledalaca, obzirom na termin. U svakom slučaju PRELEPA nedelja na Spensu, puno roditelja sa decom me posebno obradovala.
    ČESTITAM PRVU POBEDU I ŽELIM DA IH BUDE JOŠ PUNO!!!!
  • Dzordz

    12.11.2019 18:31
    Bravo momci!!!!
    Idemo dalje!!!
  • Amater

    12.11.2019 16:35
    Savršenom poslu mane nema. Čestitam voši na prvoj pobedi...nedavno je Socek izjavio da će ova ekipa iz nedelje u nedelju biti sve snažnija i ubedljivije, želim da tako i bude.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna